El pla TAC als Centres Educatius.

Instaurar les tecnologies de la informació i la comunicació a les nostres aules implica una profunda reflexió com a docents i un canvi del nostre rol, al considerar-les com a eines facilitadores de l’aprenentatge autònom del nostre alumnat.

Alhora, implicarà un canvi en l’organització i la metodologia del centre. Seria un error creure que aquest canvi metodològic es produeix simplement pel fet d’incorporar les noves tecnologies a l’aula. El que si és cert és que la seva implementació pressuposa un replantejament de les rutines i de les estratègies que haurem d’adoptar per a propiciar l’aprenentatge dels alumnes.

Així, el pla TAC del Centre haurà de reflectir l’itinerari que ens ha de guiar cap a l’objectiu últim de l’incorporació de les tecnologies a l’aula: millorar els resultats educatius i afavorir la cohesió social. És a dir, la tecnologia ha d’estar al servei de l’aprenentatge i el coneixement.

A la societat d’Internet, el més complicat no és navegar, sinó saber on anar, on buscar el que es vol trobar i què fer amb el que es troba. I això requereix educació. (Manuel Castells)

Blog origen: UNA ALTRA MIRADA. El Pla TAC al Centre.

Novembre 2014

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s