Projecte Iwill

I Will: Imaginant el futur per construir realitats.

és un projecte educatiu que convida els nostres alumnes a descobrir els seus recursos personals i reescriure la seva biografia a partir d’aquests recursos, per tal de projectar-los cap al futur de manera positiva i realista.
El projecte està sustentat en la Psicologia Positiva, la Teoria de les fortaleses del caràcter, la identitat narrativa, la teoria de l’autodeterminació, i una representació visual de la vida passada, present i futura. A partir de l’auto-observació, l’observació dels companys de classe i les entrevistes a familiars o adults de referència, l’alumne serà capaç de plasmar en imatges el procés de convertir-se en persona amb les seves fortaleses del caràcter desenvolupades al màxim, cosa que li permetrà augmentar la seva autoestima i afrontar les dificultats amb més seguretat, més recursos i més èxit, tant en el camp personal com en l’acadèmic.

I will

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s